Jak otworzyć urządzenie dostępu Ktoś dzielony z Tobą
Ktoś z innej organizacji dzielił się z tobą urządzeniami. Tak się je otwiera i używa. Można zobaczyć i robić tylko to, co było dzielone, aż do czasu pokazanego.
Jeśli otrzymałeś link
- Otwórz link w przeglądarce. Na pierwszej stronie jest napisane, kto się dzielił, dlaczego, ile urządzeń i do kiedy. Kontynuuj tylko jeśli oczekiwałeś, to wybierz Kontynuuj.
- Użyj kontroli, którą ci dano. Niektórzy proszą o jednokrotny kod: wybierz Wyślij kod, a następnie wpisz kod 6- cyfrowy otrzymasz e-mail lub wiadomość tekstową i wybierz WeryfikacjaWidzisz One- Czas kody Wyjaśnione.
- Kiedy skończysz, wybierz Koniec sesji. Strona zamyka się również sam po 30 minut bez użycia, a po 12 godzinach co najwyżej. Aby wrócić, otwórz połączenie ponownie.
Jeśli to było dzielone z tobą po imieniu
- Dostajesz zawiadomienie, że organizacja "dzieliła z tobą dostęp do urządzenia". Otwórz. Strona mówi, kto ją udostępnił, powód, i że urządzenia organizacji otwierają, a następnie urządzenia otwierają się na własnej stronie. Jeśli nie, wybierz Urządzenia otwarteMożesz również wybrać Otwórz urządzenia współdzielone na karcie akcji w rozmowie, z której pochodzi. Później, otwórz Urządzenia dzielone z Tobą z menu: pojawia się tam, gdy ktoś udostępnił urządzenia.
- Użyj kontroli, którą ci dano. Kontrola bezpieczeństwa, kontrola krytyczna bezpieczeństwa i wideo na żywo poprosić o jednokrotny kod, wysłany na konto e-mail.
- Kiedy skończysz, wybierz Koniec sesji.
Jeśli Twoja organizacja również używa urządzeń IoT i masz Zarządzanie dzieleniem się IoT racja, Urządzenia (IoT) → Dzielone → Dzielone z nami listę wszystkich akcji dokonanych z tobą, z Otwórz na każdej z nich.
Dobrze wiedzieć
- Udziały kończą się w chwili, gdy są wyświetlane, lub wcześniej, jeśli nadawca je zakończy. Otwarta strona w ciągu kilku sekund.
- To co robisz jest nagrywane z udziałem, a nadawca może to zobaczyć.
- Jeśli nie ma kontroli lub jest oznaczony niedostępny, nie został udostępniony z tobą, lub nie działa na tym urządzeniu w tej chwili. Powód jest pokazany.
Jeśli to nie zadziała
- "Potrzebny jest kod czasu pierwszego": select Wyślij kodwprowadź kod.
- Kod nie przybył: poczekaj aż Wyślij jeszcze raz jest oferowane, a następnie poprosić o nowy. Po zbyt wielu błędnych kodach sterowniki zatrzymują: "Sterowanie jest wstrzymane"Nadal możesz patrzeć na urządzenia. Spróbuj ponownie później, lub poprosić nadawcę, aby go odblokować.
- "To było dzielone z wami w innym miejscu pracy. Przełącz się na tę przestrzeń roboczą, aby ją otworzyć". (wiadomość nazywa przestrzeń roboczą): przełącz na tę przestrzeń i otwórz ją tam.
- "Ten dostęp się skończył" lub "Ten dostęp został wyłączony"lub dla akcji o nazwie "Ta część wygasła" lub "Ta część została wycofana": wygasł lub nadawca zakończył go. Poproś ich, żeby się znowu podzielili.
- "Ten link nie działa": link został pomylony lub zastąpiony przez nowy. Poproś nadawcę o bieżący link.
- "Twoja sesja się skończyła": otwórz swój link ponownie.
