Jak przywrócić wspólny dostęp
Zakończ akcje w każdej chwili. Przestaje działać natychmiast, gdziekolwiek jest otwarty.
Zanim zaczniesz
Potrzebujesz Zarządzanie dzieleniem się IoT racja. Możesz zakończyć każdą część swojej organizacji, nie tylko swoją.
Zakończ akcję
- W Urządzenia (IoT), otworzyć Wspólne tab i zostań Dzielone przez nas. Można również dostać się tam z Ustawienia → Urządzenia (IoT) → Udostępnianie → Zarządzanie akcjami.
- Znajdź działkę. Lista pokazuje akcje na żywo; zawęzić Stan, Kto, Dzielone, Urządzenie lub Dzielony przeze mnie.
- Aby sprawdzić najpierw, wybierz Szczegóły: pokazuje, co jest dzielone, kto je stworzył, czy każda funkcja działa teraz, i każde wykorzystanie.
- W wierszu akcji, wybierz Zakończenie udziałuW Skończyć tę akcję?, wpisz słowo, które pokazuje i wybierz Zakończenie udziału.
Z rozmowy, można również wybrać Odwołania na karcie akcji, a następnie potwierdzić w Otworzyć ten dostęp?To się kończy dla wszystkich.
Wynik
Koniec akcji. Osoba traci natychmiast dostęp. Każda prośba po tym zostaje odrzucona, wideo zatrzymuje się na żywo i strona mają otwarte ogłoszenia w ciągu kilku sekund. Ich związek, jeśli istnieje, nie działa. Koniec jest zapisany.
Inne rzeczy można zrobić na akcje
- Rozszerzenie do późniejszej daty. Akcja zawsze się kończy.
- Nowy link zastępuje link i zatrzymuje stary.
- Odblokuj akcji, która była zamknięta po zbyt wielu złych kodach. Patrz One- Czas kody Wyjaśnione.
- Zastosowania wywozowe, na szczycie Dzielone przez nas, pobieranych, którzy używali co do swoich akcji, przez okres do 31 dni. Potrzebuje Eksportuj dane IoT racja. Patrz Jak eksportować rekordy IoT.
Dobrze wiedzieć
Dostęp udzielony za pośrednictwem Ustawienia → Urządzenia (IoT) → Dostęp jest usunięty tam, nie tutaj; patrz Jak dać zespołowi dostęp do funkcji urządzeń.
