Cum se editează, dezactivează sau șterge un punct final de intrare
Notã: ștergerea unui obiectiv este permanentă și ia istoricul său de sarcină utilă și cartografieri de câmp cu ea .
Se modifică setările unui obiectiv, se întrerupe temporar sau se îndepărtează definitiv.
Înainte de a începe
Ă Gestionează CRM Configurări corect.
Etape
Editare limită sau dimensiune sarcină utilă
- Du-te la Setări → Manager Relaţii Clienţi → Importuri Automatizate, click Gestionează privind obiectivul final, apoi deschideți-l Configurări tab.
- Actualizează Limita ratei/min și/sau Sarcina utilă maximă (KB).
- Click Salvează configurări.
Activează sau dezactivează
Pe tabelul final principal, faceți clic pe pictograma de putere de pe rândul obiectivului de evaluare Util pentru întreruperea temporară a hranei.
Șterge
- Click pe gunoi pictogramă pe rândul obiectivului.
- Confirmaţi: "Sunteţi sigur că doriţi să ştergeţi obiectivul final "{numele} "? Acest lucru va elimina permanent toate sarcinile utile asociate și cartografierea câmpului. Această acţiune nu poate fi anulată."
Ce vei vedea
Editarea setărilor se aplică la noile solicitări primite imediat. Un obiectiv cu handicap respinge cererile, dar păstrează totul intact pentru re-enabling mai târziu. Un criteriu de evaluare eliminat .
