Cum se editează sau șterge un vânzător sau un produs
Notã: ştergerea unui vânzător este o ştearsă dură, în cascadă. Nu există nici o opțiune arhivă aici, spre deosebire de piețe.
Actualizează detaliile unui furnizor sau ale unui produs sau elimină unul care nu mai este necesar.
Înainte de a începe
Ă Gestionează CRM Configurări corect.
Etape
Editează un vânzător
- Du-te la Setări → Manager Relaţii Clienţi → Vendori & Produse, selectați piața, și de a găsi vânzătorul.
- Faceți clic pe ea Editare pictogramă.
- Actualizează Titlul vânzătorului și/sau Descriere.
- Click Salvează Vânzătorul.
Șterge un vânzător
- Faceţi clic pe vânzătorului Șterge pictogramă.
- Confirmaţi: "Sunteţi sigur că doriţi să ştergeţi vânzătorul '{numele} "? Acest lucru va șterge, de asemenea, toate produsele asociate. Această acţiune nu poate fi anulată."
Editează un produs
- Extindeți rândul vânzătorului și faceți clic pe produsul Editare pictogramă.
- Actualizează Titlul produsului, Descriere, și/sau Credit gol gratuit pentru toți case de cecuri.
- Click Salvează produsul.
Șterge un produs
- Faceți clic pe produsul Șterge pictogramă.
- Confirmaţi: "Sunteţi sigur că doriţi să ştergeţi produsul '{numele} "? Această acţiune nu poate fi anulată." (Acest lucru nu se cascada la nimic altceva
Ce vei vedea
Editurile se aplică imediat și se reflectă oriunde se poate selecta vânzătorul/produsul respectiv (crearea de plumb, criterii de import automatizat). Ștergerea unui vânzător o elimină și fiecare dintre produsele sale de la toate culegătorii dintr-o dată nu există nici o modalitate de a anula acest lucru, deci dublu-verificați înainte de a confirma.
