Cum de a trezi accesul comun
Pune capăt unei părţi în orice moment. Se oprește de lucru dintr-o dată, oriunde este deschis.
Înainte de a începe
Ai nevoie de Gestionează partajarea IoT corect. Poţi pune capăt oricărei părţi a organizaţiei tale, nu numai a ta.
Sfârşitul unei părţi
- În Dispozitive (IoT), deschide Partajat tab și stai pe Împărţit de noiPuteți obține, de asemenea, acolo de la Configurări → Dispozitive (IoT) → Partajare → Gestionare acțiuni.
- Găseşte partea. Lista arată acțiuni live; restrângeți-l cu Stare, Cine, Partajat prin, Dispozitiv sau Împărţit de mine.
- Pentru a verifica mai întâi, alege Detalii: arată ce este împărtășit, cine l-a făcut, dacă fiecare funcție funcționează chiar acum, și fiecare utilizare.
- Pe rândul părţii, alegeţi Sfârşitul acţiuniiÎn Să punem capăt acestei părţi?, tastați cuvântul pe care îl arată și alegeți Sfârşitul acţiunii.
Dintr-o conversaţie, puteţi alege, de asemenea Revocare pe cardul acţiunii, apoi confirmaţi în Revoca acest acces?Asta se termină pentru toată lumea cu numele cărţilor.
Rezultatul
S-a terminat. Persoana pierde accesul imediat. Fiecare cerere după care este refuzat, video live se oprește, și o pagină pe care le-au deschis anunțuri în câteva secunde. Legătura lor, dacă există, nu mai funcţionează. Sfârşitul este înregistrat.
Alte lucruri pe care le puteți face pe o parte
- Extinde până la o dată ulterioară. O parte se termină întotdeauna.
- Link nou înlocuieşte o legătură şi o opreşte pe cea veche.
- Deblochează o parte care a fost blocat după prea multe coduri greșite. Vezi Coduri unice explicate.
- Utilizarea exportului, in varful Împărţit de noi, descărcări care au folosit ceea ce pe acțiunile dumneavoastră, pentru o perioadă de până la 31 de zile. Are nevoie de Exportă date IO corect. Vezi Cum se exportă înregistrările IoT.
E bine de ştiut
Accesul acordat prin Setări → Dispozitive → Acces este eliminat acolo, nu aici; vezi Cum să oferiți unei echipe acces la funcțiile dispozitivului.
