Хто може спостерігати камеру
Два речі вирішують, що людина бачить: дозволиі кожна камера Безпека увійти.
4 дозволи
Ви даєте ці ролі безпеки (див. інформацію) Роль безпеки, які пояснюються), під KamoCameras група:
- Переглянути камери — меню камер і вікно камери. На власній фотокамері немає, які з'являються камери, це рішення про безпеку вкладок.
- Керування камерами — нав’язування камер, переключення їх на та вимкнено, групи та кожну програму безпеки.
- Керування сайтами камери — підключення та видалення сайтів, потокових адрес та паролів, реєстраторів, пошуку камер та розширених налаштувань. Відокремлюється особа, яка вирішує, хто може дивитися лобі не потрібно паролів камери.
- Доступ до всіх камер — кожна камера в організації, яка говорить про її безпеку.
Вкладка безпеки
Кожна камера і кожна група має один, під Налаштування → Камери → Камери. Додати людей, які можуть дивитися:
- особливості люди;
- з послуги — який включає в себе всі підрозділи, тому «Операції» покриває «Операції», нічний зсув»;
- з назва вакансії;
- з збірка.
Людина може дивитися камеру при будь-якому з них:
- вони Доступ до всіх камер; або
- власне програмне забезпечення безпеки камери, їх відділ (або один над ним), назву роботи або один з їхніх команд; або
- камера знаходиться в групі, вкладка безпеки якої, і ця група вимкнена.
Групи
Група - це набір камер, таких як "Фронт будинку" або "Док". Займаючи доступ до групи людей, надає їм кожну камеру в ній, зараз і пізніше. Камера може бути в декількох групах.
Переключення групи з зупиняється на доступі, він не відключає своїх камер, оскільки вони можуть бути розділені іншими групами. Перемикання камери не зупиняється на всіх, одночасно.
Коли зміни приймають ефект
- Перемикаючи камеру з кінцями, кожен з них живий вигляд.
- Зняття доступу до когось відноситься до наступного разу, коли вони відкривають камеру; перегляд вже на екрані продовжується до тих пір, поки вони не закривали.
- Люди, які керувати камерами, можуть переглядати будь-яку камеру з налаштувань Про нас, щоб перевірити його роботи, не додано до закладки безпеки.
