Як видалити підключення
Видаліть підключення, коли ви більше не користуєтеся обліковим записом постачальника, або щоб знову почати з іншого облікового запису. Якщо ви тільки хочете його запобіжити, відключіть його замість (див. кінець цієї статті).
До початку
Вам потрібно Управління підключеннями Інтернету речей право. Видалення з'єднання впливає на людей: читати те, що закінчується першим.
Що знімається
- Його пристрої видаляються і зупиняються з'являються.
- Доступ, що надається на пристроях, або на з'єднання, закінчується. Дієти втрачають ці пристрої.
- Діяльність та з'єднання зберігаються на період зберігання; див Налаштування Інтернету речей: Перевага, Re-check та за замовчуванням.
- Де компанія, яка дозволяє їй, платформа виводить свій власний підпис і зупиняється на надсиланні послуг. Ваш обліковий запис постачальника і пристрої в ньому не змінюються. Якщо ви підписалися в постачальнику, перевірте свій список підключених додатків після.
Видалити його
- Перейти до вмісту Налаштування → Пристрої (IoT) → Підключення.
- На карті підключення виберіть Прибрати.
- У Видалення цього з'єднання?, читати, скільки пристроїв перестануть з'являтися, тип ЗАМОВИТИ підтвердити і вибрати Видалити з'єднання.
Почати
Карткові покази Видалення .. при видаленні її пристроїв, потім зникне. Записи журналу активності, які було видалено з'єднання. Вилучення, яке переривається самостійно.
Google Головна і Apple Також можна видалити на телефоні, який пов'язаний з ними: вибрати Прибрати на екрані в KamoMobile. Для Google Головна, також видалити платформу з Посилання в налаштуваннях додатку Google.
Якщо ви хочете, щоб запобіжити його
Обрати Вимкнути до. Залишки з'єднання, його пристрої приховані і не перевіряють. Увімкнути повернувшись і перевірте його одночасно.
