Mergi la conținut
KAMOUniverse

Cum să vă supravegheaţi camerele

Ai nevoie de Camere de vedere permisiune și acces la cel puțin o cameră (a se vedea Cine poate viziona o cameră).

Deschide o cameră

Click Aparate fotografice în partea de sus a ecranului. Meniul vă enumeră Modele salvate, apoi grupuri de camere, apoi camere pe cont propriu; un punct arată dacă fiecare cameră este on-line. Alegeți oricare dintre ele și se deschide într-o fereastră de cameră, pe care le puteți muta, redimensiona, andoca sau face ecran complet ca orice altă fereastră. Vizualizator deschis deschide o fereastră goală pentru a te umple.

Uita-te la mai multe dintr-o dată

  • Structura plăcilor alege grila: Automat (doar suficient de mare pentru camerele din fereastră), Cu o singură cameră, 2 × 2, 3 × 3, 4 × 4, 1 mare + 5 mici sau 1 mare + 7 mici.
  • Adaugă cameră pune o altă cameră în următoarea placă liberă. Trageti gresie pentru a le rearanja.
  • Faceţi clic pe o ţiglă pentru a selecta. Faceți dublu clic pe ea, sau utilizați butonul său de extindere, pentru a face să umple fereastra la calitatea maximă; apăsați ESC pentru a merge înapoi la grila.

Tigle joacă pârâul mai mic al fiecărei camere, astfel încât conexiunea la internet a unei locații nu este copleșită; camera care umple fereastra joacă la o calitate deplină.

Sunet

Numai aparatul de fotografiat selectat este auzit vreodată, și numai în cazul în care sunetul său este pornit. Alege cum:

  • Automat (implicit) .
  • Sunet pe — always hear the selected camera.
  • Mutat nici un sunet de la orice cameră.

Salvează un aspect

Când camerele sunt aranjate așa cum doriți, faceți clic Salvează aranjamentul şi dă-i un nume. Se pare sub Modele salvate în meniul Camerelor. Deschiderea unui layout salvat și schimbarea acestuia vă permite să salvați modificările la acesta, sau Salvează ca nou.

Aranjamentele sunt ale tale; alte persoane nu le văd.

Ecran complet

Asigurați-o fereastră cameră ecran complet și o listă de machete, grupuri și camere apare lângă ea, astfel încât să puteți comuta între ele fără a părăsi vizualizarea pe ecran complet. Vizualizator nou începe altul.

E bine de ştiut

O fereastră de cameră pe care o minimalizezi, sau te ascunzi în spatele altei ferestre cu ecran complet, opreşte înregistrarea până când o aduci înapoi, aşa că nu foloseşte conexiunea locaţiei în timp ce nimeni nu se uită.

Universul tău te așteaptă.

Începeți gratuit în câteva minute.Adăugați produse oricând sunteți pregătit — fără migrare, fără autentificări noi.

Gratuit pentru totdeauna — nu este necesar un card de credit