Mergi la conținut
KAMOUniverse

Cine poate viziona o cameră

Două lucruri decid ce vede o persoană: permisiuni, si fiecare camera Securitatea tab.

Cele patru permisiuni

Le dai prin intermediul rolurilor de securitate (vezi Roluri de securitate explicate), sub KamoCameras grup:

  • Camere de vedere Pe cont propriu, ea nu arată nici o cameră de la toate; care camere apar este decizia File de securitate.
  • Gestionează camerele Camerele de supraveghere, pornite şi oprite, grupurile şi fiecare filă de securitate.
  • Gestionează site-urile camerelor Acesta este separat pe scop: persoana care decide cine poate viziona lobby-ul nu are nevoie de parolele camerei.
  • Accesează toate camerele Fiecare cameră din organizaţie, indiferent de fila de securitate.

Fila de securitate

Fiecare aparat de fotografiat și fiecare grup are unul, sub Configurări → Camere → Camere. Adăugați oamenii care pot viziona:

  • special oameni;
  • a departament — which includes every department beneath it, so "Operations" covers "Operations › Night shift";
  • a titlul postului;
  • a echipă.

O persoană poate viziona o cameră atunci când oricare dintre acestea este adevărat:

  • au Accesează toate camerele; sau
  • propria filă de securitate a camerei îi numește, departamentul lor (sau unul deasupra acestuia), titlul postului sau una dintre echipele lor; sau
  • camera este într-un grup a cărui filă de securitate face, și acel grup este pornit.

Grupuri

Un grup este un set de camere, cum ar fi "Frontul casei" sau "Dock Loading." Oferind oamenilor acces la un grup le oferă fiecare cameră în ea, acum și mai târziu. O cameră poate fi în mai multe grupuri.

Comutarea unui grup off oprește accesul pe care îl oferă Comutarea unui aparat foto opriţi-l pentru toată lumea, imediat.

Când modificările intră în vigoare

  • Oprirea unei camere se termină imediat.
  • Îndepărtarea accesului cuiva se aplică la data viitoare când deschide camera; o vedere deja pe ecranul lor continuă până când o închide.
  • Persoanele care gestionează camerele pot vizualiza orice cameră de la Setări cu Priveşte, pentru a verifica dacă funcționează, fără a fi adăugate la fila de securitate.

Universul tău te așteaptă.

Începeți gratuit în câteva minute.Adăugați produse oricând sunteți pregătit — fără migrare, fără autentificări noi.

Gratuit pentru totdeauna — nu este necesar un card de credit