Jak połączyć konta duplikatów
Złóż duplikat konta na konto, którego jest duplikatem, przenosząc swoje tropy, zamówienia, dokumenty i członków na ocalałego.
Zanim zaczniesz
Prawo do łączenia rachunków (Łączenie kont) lub dostępu w trybie Boga. Bez niego Połączenie przycisk nie pojawia się na pasku narzędzi Przeglądarka Kont.
Kroki
- Na przeglądarce konta (Rachunki tab), wybierz dokładnie dwa konta używając swoich pól wyboru wierszy.
- Kliknij Połączenie na pasku narzędzi. (Jeśli wybrano mniej lub więcej niż dwa, to należy wybrać dokładnie dwa.)
- W oknie połączenia wybierz który przetrwa rachunek - drugi staje się duplikatem, który zostaje złożony.
- Opcjonalnie sprawdzić:
- Keep Stripe od przegranego - zachować stowarzyszenie Stripe, zamiast stowarzyszenia ocalałych.
- Utrzymuj głównego członka z przegranym - zatrzymać głównego członka konta, a nie ocalałego.
- Kliknij Połączenie (oznaczony akcją potwierdzającą), aby ją zakończyć.
Co zobaczysz
Przetrwające konto zdobywa tropy, zamówienia, dokumenty i członków duplikatu. Duplikat jest dezaktywowane, nie usunięte - wypada z aktywnej listy konta Browser, ale nie jest usunięty z bazy danych, a połączenie jest zapisywane w historii obu kont. To jedyny sposób na konsolidację dwóch kont; nie ma sposobu, aby cofnąć połączenie z interfejsu.
