Cum se șterge un cont
Notã: în ciuda etichetei, "Sterge" nu șterge contul. Se răstoarnă contul lui isActive pavilion fals Înregistrarea şi istoria ei rămân în baza de date.Scoateţi un cont din uzul activ.
Înainte de a începe
Deschideţi browser-ul contului Cum să navighezi şi să cauţi conturi
Etape
- În browser-ul contului, găsiţi rândul contului.
- Faceți clic pe pictogramă ștergere în Acțiuni coloana.
- Confirmă în dialog.
Ce vei vedea
Contul este marcat inactiv: dispare de la culegatorii folosiţi în altă parte în produs (de exemplu, căutarea Contului de Asignare atunci când se leagă doar un plumb arată conturi active) şi cipul său Status citește Inactiv, dar încă se deschide în mod normal de la o legătură directă și istoria sa și alte file rămân intacte. Nu există nici un control separat "reactiv" la suprafață în Browser Cont în sine.
